Ze względu na duże zapotrzebowanie występuje czas oczekiwania. Proszę sprawdzić naszą stronę Dostawy aby uzyskać więcej informacji.

Opinie klientów

Znajdziesz tutaj wybór najlepszych opinii i porad, którymi podzielili się nasi klienci. Jeśli chcesz napisać opinię na temat jednego z naszych produktów, na każdej stronie produktu znajdziesz przycisk 'Napisz opinię'.

Nasze opinie

Znajdziesz tutaj wybór najlepszych opinii i porad, którymi podzielili się nasi klienci. Jeśli chcesz napisać opinię na temat jednego z naszych produktów, na każdej stronie produktu znajdziesz przycisk 'Napisz opinię'.

5 gwiazdek:
27
4 gwiazdki:
1
3 gwiazdki:
0
2 gwiazdki:
0
1 gwiazdka:
0
Średnia ocena: Na podstawie 28 opinii

Żwirek dla Kotów Omlet Nr 1 - Silica - 8.75L

Doskonały - Richard, 17 May 2021
Żwirek dla Kotów Omlet Nr 1 - Silica - 8.75L

Używaliśmy go już wcześniej i kiedy powrócił do oferty, znów kupiliśmy go w Omlet. Łatwa i szybka dostawa. Tego właśnie oczekiwaliśmy.


Żwirek dla Kotów Omlet Nr 3 - Pine - 10L

Zaakceptowany przez Moonpie i Shadow - Kate, 24 April 2021
Żwirek dla Kotów Omlet Nr 3 - Pine - 10L

Nasze dwa koty (nazwane przez moje dzieci) od razu przekonały się do tego żwirku. Natomiast mi osobiście bardzo podoba się, że jest to sprasowana sosna i łatwo się ją kompostuje. Wyraźnie widać też w którym miejscu żwirek jest do wymiany. Nie jestem pewna, czy koty doceniają ten sosnowy zapach, ale mi się podoba.


Żwirek dla Kotów Nr 5 - Paper - 10L

Najlepszy na rynku!! - Carrie, 22 April 2021
Żwirek dla Kotów Nr 5 - Paper - 10L

Mam koty od ponad 20 lat i próbowałam każdego rodzaju żwirku znanego na ziemi, a teraz znalazłam żwirek, który uwielbiają nie tylko moje wybredne koty, ale także coś, co jest przyjazne dla środowiska co jest dla mnie osobiście bardzo ważne. Moim zdaniem to najlepszy żwirek dla kotów dostępny na rynku. Zapach jest ograniczony do minimum i nie ma potrzeby przepełniania kuwety… o co więcej mogę prosić ?! Będę polecała wszystkim moim przyjaciołom kociarzom!


Żwirek dla Kotów Nr 4 - Clay - 10L

Excellent! - Ciaran, 19 April 2021
Żwirek dla Kotów Nr 4 - Clay - 10L

Lunar nie miał problemów ze żwirkiem z glinki. Wskoczył, załatwił się i wyskoczył bez żadnego problemu. Najlepsze było to, że nawet nie wiedziałem, że korzystał z kuwety przez dłuższy czas, ponieważ nie poczułem żadnych nieprzyjemnych zapachów!


Żwirek dla Kotów Omlet Nr 1 - Silica - 8.75L

Jestem pod wrażeniem - Paula, 12 April 2021
Żwirek dla Kotów Omlet Nr 1 - Silica - 8.75L

Używam żwirku Omlet Silica dla moich trzech kotów i jestem bardzo zadowolona. Żwirek dobrze się zbryla, więc łatwo go sprzątać punktowo. Wyłapuje też nieprzyjemne zapachy i roznosi się znacznie mniej niż żwirki, których poprzednio używałam. Dzięki temu zużyłam go znacznie mniej niż poprzedniego żwirku w tym samym okresie czasu. Ogólnie jestem pod wielkim wrażeniem i co najważniejsze, moje koty też!


Żwirek dla Kotów Omlet Nr 2 - Tofu - 6L

Doskonały żwirek! - Jana, 9 April 2021
Żwirek dla Kotów Omlet Nr 2 - Tofu - 6L

Nasz kotek od razu go zaakceptował. Szybciej niż poprzednie żwirki, które dla niego kupowaliśmy. Doskonale kryje zapach, jest super łatwy do czyszczenia, a zatem starczy na dłużej! Uwielbiam też fakt, że jest biodegradowalny!


Żwirek dla Kotów Omlet Nr 1 - Silica - 8.75L

Wszystko czego potrzebuję w jednym produkcie - Caroline, 29 March 2021
Żwirek dla Kotów Omlet Nr 1 - Silica - 8.75L

Mam koty od ponad 20 lat i wypróbowałam więcej marek i rodzajów żwirków niż chciałabym zapamiętać, jednak z całą pewnością zapamiętam ten jeden i gorąco go polecam! Ten żwirek ma wszystko, czego chcesz i potrzebujesz. Kryształy krzemionki wchłaniają płyny i zapobiegają wydostawaniu się zapachu…. I mówię o dłuższym okresie czasu w porównaniu do dni działania innych marek i typów żwirków, które wypróbowałam wcześniej. Korzystanie z tego żwirku zmniejszyło potrzebę kupowania przeze mnie nowej ściółki o co najmniej 50%, co oznacza, że nie oszczędzam czas i pieniądze. Mój harmonogram wymiany żwirku znacznie się zmniejszył. Powiedziałabym, że o co najmniej 80%, co jest ogromną zaletą, a koty wydają się kochać tez żwirek tak samo jak ja, więc wszyscy na tym wygrywamy!


Żwirek dla Kotów Omlet Nr 2 - Tofu - 6L

Będziemy zamawiać ponownie. Polecamy! - Cheryl, 24 March 2021
Żwirek dla Kotów Omlet Nr 2 - Tofu - 6L

Ten żwirek jest bardzo dobry, ponieważ świetnie zatrzymuje zapach kociego moczu. Torba Tofu jest mniejsza niż innych marek, których używaliśmy, ale byłam bardzo zaskoczona, na jak długo wystarczył. To pokazuje, że jakość jest lepsza niż ilość. Będziemy zamawiać ponownie. Polecamy!


Kuweta Maya -Top Entry Jump On (z szufelką, wkładką i filtrem węglowym)

Mam wiele kotów, w tym kocięta, niepełnosprawne koty, starsze koty i kotki w ciąży i wszystkie uwielbiają wchodzić i wskakiwać do (swojej ulubionej) kuwety. Używają jej nawet koty w zaawansowanej ciąży !! Kupiłam wiele kuwet dla kotów w ciągu ponad 25 lat, kiedy mam koty ale żadna nie okazała się tak trafiona. Te kuwety są jednocześnie stylowe i solidne, a także wyjątkowo dobrze wykonane. Wewnętrzna wkadka jest genialna, a jakość imponująca. Dużą zaletą jest to, że jest tak łatwa w czyszczeniu i zapobiega roznoszeniu żwirku po podłodze. Świetnie zatrzymuje tez brzydkie zapachy w środku.


Legowisko dla Kota Maya Donut - kolor szary Earl Grey

Doskonałe!! - Krysia, 29 January 2021
Legowisko dla Kota Maya Donut - kolor szary Earl Grey

Przez lata kupiłem wiele legowisk dla kotów, z których większość rozdałem, ponieważ prawie nigdy nie były używane, ale tym razem jest dokładnie odwrotnie; moje koty uwielbiają je i mruczą z zadowolenia !! Legowisko podoba im się tak bardzo, że ustawiają się do niego w kolejce. Myślę, że będę musiał dokupić jeszcze jedno! Jakość jest fantastyczna. Poducha jest miękka i elegancka. Jeden rozmiar wydaje się pasować do wszystkich moich kotów, zarówno dużych, jak i małych. Uwielbiają zwijać się w kłębek, a powstały zagłówek poduchy wspiera ich głowę. Tkanina wydaje się zatrzymywać ciepło, co jest zawsze dobrym rozwiązaniem, jeśli chodzi o koty! Oprócz spania lubią używać legowiska jako sofy i oglądać telewizję, a także uwielbiają na nim siadać, podczas codziennej pielęgnacji. Na pewno kupię ich więcej i polecę wszystkim znajomym! Bardzo podobała mi się też jego wszechstronność i nigdy wcześniej nie widziałem takich funkcji w legowisku dla kota. Może być używany w stanie, w jakim jest, lub z nóżkami, dzięki czemu jest lekko uniesiony nad podłogę, a możliwość wyboru stylu pasującego do mojego domu jest dla mnie zdecydowanym plusem!

1 z 3   Dalej