Opinie klientów

Znajdziesz tutaj wybór najlepszych opinii i porad, którymi podzielili się nasi klienci. Jeśli chcesz napisać opinię na temat jednego z naszych produktów, na każdej stronie produktu znajdziesz przycisk 'Napisz opinię'.

Nasze opinie

Znajdziesz tutaj wybór najlepszych opinii i porad, którymi podzielili się nasi klienci. Jeśli chcesz napisać opinię na temat jednego z naszych produktów, na każdej stronie produktu znajdziesz przycisk 'Napisz opinię'.

5 gwiazdek:
11
4 gwiazdki:
0
3 gwiazdki:
0
2 gwiazdki:
0
1 gwiazdka:
0
Średnia ocena: Na podstawie 11 opinii

Topology – Legowisko z Pianki Memory - Szare – Rozmiar L

Fantastyczne - Niamh, 12 November 2020
Topology – Legowisko z Pianki Memory - Szare – Rozmiar L

Jestem naprawdę zadowolona z tego legowiska. Nieczęsto piszę recenzje, ale musiałam to zrobić w przypadku tego produktu. W przeszłości kupowałam już wiele legowisk dla psów i ostatecznie robiłam je sama, dodając własny materac, ale z tym legowiskiem nie musiałam robić absolutnie nic! Jest naprawdę wysokiej jakości, a materac jest bardzo podobny do tych, które są na naszych łóżkach. Trudno jest znaleźć taką jakość w legowisku dla psa. Wykonany jest z naprawdę dobrej jakości materiałów, a zagłówki są bardzo mocne. Cieszę, że znalazłam niezawodnego producenta na moje przyszłe legowiska dla psów.


Topology – Legowisko z Pianki Memory - Szare – Rozmiar L

Super produkt. Kupimy go jeszcze raz! - Adem, 1 November 2020
Topology – Legowisko z Pianki Memory - Szare – Rozmiar L

Przez lata wypróbowaliśmy już wiele legowisk dla psów, ale to wydaje się to zdecydowanie najbardziej obiecujące! Legowisko ma idealny, rozmiar dla naszych labradorów. Dwie nasze labradorki mogą pomieścić się w nim razem (co często robią, ponieważ każda z nich chce spać na tym jednym, które mamy teraz!) Podoba im się, że legowisko jest podniesione nad podłogą i najwyraźniej uważają, że jest BARDZO wygodne. Fajnie, że górna część legowiska łatwo się odpina i można ją prać bez konieczności prania całego łóżka. Dla kogoś, kto dba o dom, oszczędza to czas i jest niezwykle innowacyjne! Materac piankowy z pamięcią kształtu można również oddzielić od pokrowca, co oznacza, że można go również wyprać. Jednak myślę sobie, że nie będzie potrzeby prania tej części legowiska, ponieważ nakładka wyłapie większość brudu. Żyjemy na wsi, gdzie wokół nas jest mnóstwo uroczych miejsc na spacery, jednak nieuchronnie oznacza to, że do domu i legowisk można łatwo wnieść dużo błota, szczególnie zimą. Bardzo ważne jest, abyśmy mogli regularnie prać legowiska, ponieważ w przeciwnym razie będziemy musieli często je wymieniać, co jest kosztowne, nie mówiąc już o marnotrawstwie. Sposób, w jaki zamki błyskawiczne, które mocują nakładkę na łóżko, zapinają się bez zacinania, jest również genialny i widać, że projektując to legowisko ktoś przywiązał dużą wagę do szczegółów. Dzięki kwadratowemu kształtowi legowisko można łatwo dopasować do ściany lub narożnika, a jednocześnie wygląda ono modnie i pasuje do naszego wystroju wnętrza. Nóżki ułatwiają usunięcie spod niego sierści i brudu. W sumie jest to wspaniały, nowoczesny i bardzo dobrze przemyślany produkt!


Topology - Nakładka Mikrofibra - Brązowa - Rozmiar L

Rio uwielbia nakładkę z mikrofibry! - Zuzia, 28 October 2020
Topology - Nakładka Mikrofibra - Brązowa - Rozmiar L

Rio uwielbia nakładkę z mikrofibry po spacerach w błocie! Mi też pasuje, bo nie pozwalam mu zostawiać błota w całym domu! Wymienne nakładki są bardzo praktyczne. Jak Rio jest już suchy i czysty nakładamy dla niego nakładkę Baranek.


Topology - Nakładka Beanbag - Żółta - Rozmiar S

Fandi je uwielbia! - Krzysiek, 28 October 2020
Topology - Nakładka Beanbag - Żółta - Rozmiar S

Chcieliśmy tylko powiedzieć, że my, a co ważniejsze Fandi, uwielbiamy to legowisko a możliwość wymiany samych nakładek, gdy pobrudzą się lub zniszczą jest bezcenna.


Topology – Nakładka Baranek - Biała – Rozmiar L

Zachwyceni - Paweł, 28 October 2020
Topology – Nakładka Baranek - Biała – Rozmiar L

Jesteśmy bardzo zadowoleni. Baranek jest miły i przytulny. Nasza sunia go uwielbia i nie chce wychodzić z łóżka!


Topology - Nakładka Mikrofibra - Brązowa - Rozmiar L

Świetnej jakości produkt! - Laura, 28 October 2020
Topology - Nakładka Mikrofibra - Brązowa - Rozmiar L

Dexter uwielbia swoje nowe łóżko. Do tej pory wypróbowaliśmy 3 różne nakładki. Wypraliśmy je dobrze w pralce. Dex uwielbia nakładkę z zagłówkiem, ponieważ może na niej oprzeć głowę. Produkt jest bardzo dobrej jakości i był to świetny zakup dla naszego rozpieszczonego psiaka. Miło jest też wiedzieć, że nie będziemy musieli wymieniać jego legowiska przez wiele lat. Wnuki też uwielbiają po nim skakać!


Wybieg Walk-In dla Świnek Morskich - 2 x 2 x 1

Świetny zakup - Carol, 26 July 2019
Wybieg Walk-In dla Świnek Morskich - 2 x 2 x 1

Ja i moje dwie świnki morskie uwielbiamy ten wybieg. Mogą cieszyć się dodatkową przestrzenią a ja mam spokój ducha, wiedząc, że są bezpieczne. Nie mogą się wydostać i nie są zagrożone dostaniem się drapieżników z zewnątrz. Mój mąż złożył wszystko w niecałą godzinę.


2 Tunele Zippi z Akcesoriami do Połączenia Domku z Wybiegiem

Bardzo funkcjonalny! - Anna, 19 November 2018
2 Tunele Zippi z Akcesoriami do Połączenia Domku z Wybiegiem

Trochę się zastanawiałam na początku, czy warto, ale szybko się przekonałam, jak dobre to rozwiązanie. Mam siedem królików i one bardzo szybko polubiły się z nowym tunelem. Produkt jest estetyczny i faktycznie mogę go rozmontować w ciągu kilku sekund. Moje króliki teraz większość czasu spędzają w tunelu. Dzieci też się cieszą, bo mają więcej miejsca do zabawy z ich królikami. Ogólnie 10/10!


Ogrodzenie Omlet - 21 m - z Wejściem, Słupkami i Linkami Odciągowymi

Jestem bardzo zadowolona - Jolanta, 14 May 2018
Ogrodzenie Omlet - 21 m - z Wejściem, Słupkami i Linkami Odciągowymi

Ogrodzenie spełniło moje oczekiwania. Dzięki niemu odgrodziłam połowę podwórka i teraz w jednej rezydują kury, a druga jest do naszej dyspozycji. Montaż bardzo łatwy. Słupki stoją prosto, siatka nie obwisa, furtka jest funkcjonalna, nasze kury nie przefruwają. Dostawa przebiegła bez żadnych kłopotów, dobry sposób informowania o przesyłce.


Ulepszone Ogrodzenie Omlet - 21 metrów - w tym bramka, słupki i linki

Jestem bardzo zadowolona - Jolanta, 14 May 2018
Ulepszone Ogrodzenie Omlet - 21 metrów - w tym bramka, słupki i linki

Ogrodzenie spełniło moje oczekiwania. Dzięki niemu odgrodziłam połowę podwórka i teraz w jednej rezydują kury, a druga jest do naszej dyspozycji. Montaż bardzo łatwy. Słupki stoją prosto, siatka nie obwisa, furtka jest funkcjonalna, nasze kury nie przefruwają. Dostawa przebiegła bez żadnych kłopotów, dobry sposób informowania o przesyłce.

1 z 2   Dalej